THOLO Trimmeborde - Elektrisk trimmebord og elektrisk trolley | jekas.dk

Tholo By Jekas

Tholo Trimmeborde nu Tholo By Jekas

Producent og forhandler af  Tholo Danmark Trimmebord,  samt et Elektrisk Trimmebord Low Low og ikke mindst den Justerbare Tholo Trolly vogn. produceret af Tholo By Jekas. Vi har også den brugervenlige elektriske Dog Trolly.

Det er hårdt og det kan være besværligt at udføre en pels pleje på din hund eller kat. Uanset om du trimmer , klipper eller børster din hund.  Derfor er et Tholo Trimmeborde en god investering. Mange hunde står uroligt og det kan gøre det svært at nå ind under maven på din hund. Jekas.dk har løsningen og sælger trimmeborde, der gør pels pleje  og klipning til en leg både for hunden og for dig.

Elektrisk Tholo Trolly

Ud over Tholo  Trimmeborde borde har vi udvidet vores sortiment med den vores elektriske Tholo Trolly vogn. Samt vores unikke og super stærke   Elektriske Trimmeborde i Low Low der går ned til 21 cm. Så den store hund let kan komme op på bordet. Det er et vores mest solgte trimmeborde borde. Elektrisk Trimmebord Low Lowt er top kvalitet der er lavet i et holdbart og lækkert design.  Den høje kvalitet med en brugervenlig funktionalitet, gør det til fremtidens trimmebord.  Her er der noget til Hund frisøren, Hunde massøren, kennelejeren eller Hunde ejere med mange hunde.

Elektrisk Trimmebord Low Low

Vi er et nordjysk firma med gennemsigtighed, høj service og nordjysk charme, hvilket er en grundsten hos jekas.dk

Filtrer efter pris

Trimmebordet er en god opfindelse og her køber du DANSK Håndværk Din hund kan står oprejst når du ordner din hund i hverdagen eller du klipper og trimmer den. Alle trimmeborde hos jekas.dk er lette at rengøre og det er let og enkelt at tage bordene med til konkurrencer, show og udstillinger.Vores Tholo Trimmeborde er som udgangs punkt ikke med galge og galgesnor. Det kan til købes og er lette at montere. Husk igen Dansk Håndværk holder bedre end Kina modeller, uanset om det er Galger eller trimmeborde.Hvorfor vælge at købe grooming borde hos jekas Hund og Kat  – fordi vi sælger kvalitets trimmeborde og værner om hver enkelt kunde.  Vi sælger velkendt dansk design og det tager man ikke fejl af.  Trimmeborde fra jekas.dk når det er kvalitet der er i fokus. Vores Elektriske trimmebord LOW LOW  og vores elektriske trolley er ganske enkelt fantastisk. Så kig forbi og bliv inspireret.Vi er altid til at komme i kontakt med og der vil altid være en tæt dialog og kundekontakt. Der sker hele tiden nye ting på markedet med trimmeborde. Jekas.dk der forhandler Tholo By Jekas trimmeborde, vil være med på det sidste nye. Har du spørgsmål til vores Trimmeborde og vores Tholo vogne. Så tøv ikke du kan ringe til os eller du kan sende en mail  Kontakt os vi er kun et telefon opkald væk.  Du kan også følge os på Instagram Her og blive inspireret. Eller du kan følge os på Facebook.
Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet