Kattens NO1 Tilbehør | Køb reservedele | Om- og udbyg! Vi er din ekspert!

Kattens NO1. Reservedele

Kattens NO1

Kattens NO1 tilbehør, løsdele  og reservedele til kradsetræer kan købes hos din sparringspartner – nemlig Jekas! Vi tilbyder et stort sortiment af originale tilbehør, løsdele og reservedele  fra Kattens NO1. Derudover står vi altid klar til at rådgive dig! Både hvis du skal forny, udbygge, ombygge eller bygge selv! Det kan være en stor investering at købe et nyt kradsetræ. Vi er leverings dygtige i tilbehør, løsdele og reservedel til rigtig mange kradsetræer og i flere mærker.

Kattens no1

Derfor bør man overveje, hvorvidt man virkelig behøver et nyt. Ofte kan en simpel udskiftning eller udbygning være tilstrækkeligt. Og vi er med dig hele vejen, hvis du ønsker det, helt fra rådgivning om produkterne til at du har modtaget og skal montere delene. Jekas.dk er din ekspert på området. Vi har kendskab til kvalitet, sans for rådgivning og en kæmpe erfaring. Hvis du har spørgsmål omkring produkterne, så skal du være velkommen til at kontakte os. Hvis du hellere vil købe et komplet kradsetræ fra Kattens NO 1, så tryk her for at se vores store sortiment.

Info til vore kunder

Det er vigtig for os at vores kunder er informeret omkring de produkter der sælges på shoppen her. Kattens NO.1 startede i 2018 med at få produceret søjler med mere i Kina. Frem til i dag hvor alt fra Kattens NO 1 bliver produceret i Kina.

Filtrer efter pris

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet