ActiveCats Innovative kradsemiljøer! Gode materialer i høj kvalitet!

ActiveCats

Activecats kradsetræ Luksus

ActiveCast er en Dansk producent af kradsetræ i Hay stil og i absolut luksuskvalitet. Dette forekommer meget tydeligt ved, at der ikke på nogen måde anvendes andet end naturmatairler i deres kradsetræer og kradsemiljøer. ActiveCats udvikler udelukkende produkter med naturtræ og funktioneller løsninger. Vil du HA´ din kat skal have det bedste af det bedste, så kan et  kradsetræ eller klatrevæg fra ActiveCats være det  idellé valg. Når du vælge produkter indenfor kradsetræer og klatrevægge fra Jekas.dk

Vi skræddersyr kradsetræer!

Men vi stopper ikke her! Vi er ekspert i at skræddersy et kradsemiljø,  eller en klatrevæg til  dig og dine ønsker. På den måde kan du få et kradsetræ eller kradsemiljø i HAY stil og i  tidens trend. Et kradsemijø, der bliver en naturlig del af det moderne interiør i din bolig. Er du til den fede HAY stil er det et sikkert valg at vælge krads fra ActiveCats.

Materialer i HAY stil!

Du har mulighed for at vælge, hvorvidt materialerne skal være korthårs plys, imiteret læder eller Nanno. Plys er dejlig blødt. Kunstlæder giver fornemmelsen af ren luksus – og er virkelig flot. Nanno er vand- og smudsafvisende og dermed det perfekte produkt til katte hold, og f.eks. katte der kan finde på at strinte. Du kan til enhver tid købe løsdele til dit kradsetræ hvis nogle dele bliver nedslidt eller udbygges hvis der er behov for det. Mulighederne er utallige og kun fantasien sætter grænser

Filtrer efter pris

Hvorfor kradser og hvæsser katte klør?

Katte hvæsser deres klør, og katte elsker at bruge deres muskler, det gør de ved at klatre. Det er en del af kattens naturlige instinkt at klatre og hvæsse klør. Når vi i dag vælger at dele vores hjem g familie med en / flere katte, er det naturligt, at vi også vil gide dem de bedste forhold og den bedste livs kvalitet. Derfor er det sund fornuft at tænke på kattens naturlige behov for både at hvæsse klør og for at klatre. Og det uden hjemmet kommer til at bære præg af det.

I naturen ville din kat klatre i træer!


Hvis din kat var i naturen ville den klatre i træerne og hvæsse dens klør der. Men i dag hvor mange katte er race katte og indekatte fordi de er en del af familien og dermed holdes de inde eller i løbegård. Derfor er det godt at vælge et kradsetræ der kan give katten de udfordringer og de muligheder, den ville have hvis den var i naturen. Væghængte kradsetræer og væghængt katte univers er oppe i tiden. Et kradsetræ eller et klatremiljø skal være trendy og gerne i en stil eksempelvis HAY stil der matcher den moderne bolig. Hvor et kradsetræ eller et klatremiljø bliver til en del af interiøret i boligen.

Katten hvæsseer klør for at få gammel kloskæl af!


Alle katte har behov for at hvæsse klør, og de gør det mange gange om dagen. Før hen troede man at de kradsede for at slibe dem skarpe. Men enhver kan sige sig selv, at stoffet på et møbel eller bagsiden af en lænestol. Ligesom en negl på os mennesker, fornyer en klo sig nemlig indefra, og når en frisk ny skarp klo er dannet, stødes den gamle og slidte klo af. Og det gamle kloskæl, katten arbejder på at få af hægtet af når den kradset eller hvæsser klør i vores bolig.

Kradsetræ en god investering


Har en kat ikke mulighed for at bruge et kradsetræ eller en kradsepind, vil det gå ud over møbler, gulvtæppe, måtter eller tapet. Det kan vi ikke lave om på eller opdrage en kat til ikke at gøre. det er naturligt for en kat at hvæsse klør lige så naturligt som det er naturligt for den at spinde. Et kradsetræ, klatremiljø, væghængt kradsetræ eller en kradsepind er en god investering. Jekas.dk anbefaler at du køber kvalitet og at du investere i kvalitet fra Dansk producent fra starten af. Det betaler sig og bliver billigst på den lange bane.
Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet