Kattens NO.1 med flere! - Kæmpe udvalg af kradsetræer i høj kvalitet!

Kradsetræer

Kattens NO. 1  og ActiveCat og Kradsetræer generelt. Kattens NO. 1 og ActiveCat –  Vi har et enormt sortiment af Kattens NO. 1  Kradsetræer  standard eller væghængt kradsetræ i følgende serier.  Standard, All Black, Q, Nordic og Birdie-serien Kattens NO1 tilbyder betræk i plys, læder, Suéde og møbelstof. Der burde derfor være fin mulighed for at finde lige det, som du er til. Du kan vælge Natur søjler eller All Black søjlerKattens NO.1 og ActiveCat kradsetræer.  Vi har et enormt sortiment af Kattens NO.1 Kradsetræer og ActiveCat på grund af deres kvalitet og de muligheder. Vi har kradsetræ fra Trixie, Nobby til dig der gerne vil have det.

Kattens NO.1 

Kattens NO. 1 har vi i alle i følgende serier.  Standard, All Black, Q-serien, Nordic og Birdie. Kattens NO 1. tilbyder søjler i Natur farvet og i All Black (sort). Betræk på hylder og huler kan du få i Plys, Suéde, møbelstof eller imiteret læder. Du kan blive inspireret til væghængt kradsetræ Her

ActiveCat

Activecat er både innovative og moderne kradsetræ i den fede HAY stil. Her er grundlæggeren  Bjarne og Ib  er kendt som grundlæggerne af det Kattens NO.1  og nu har de sammen udviklet en fantastisk serie af kradsetræer. Hvor fokus er på natur materialer, dansk produktion og bruger venlighed. Her er det med aftagelige betræk på alle hylder og huler. Alle bunde er er inkl. anti skrid og alle Gulv til Loft kradsetræer er inklusiv trykfordeler. ActiveCats er førende indenfor moderne kradsetræer og væghængt kradsetræer. Her er der mulighed for at vælge tekstiler til hylder og huler med. f.eks. plys (korthårs), Nanno og Imiteret læder. Nanno er perfekt til katte hold og katte hold grundet det er vand- og smudsafvisende. Du kan klikke og blive inspireret Her .

Kradsetræ Dansk Brand 

Kattens NO. 1 og Activecats er de førende danske producenter indenfor kradsetræ og kradsemiljø. Hos Jekas.dk har vi det fokus på, at kunder får det bedste af det bedste, der passer til deres behov. Vi har måske det største udvalg og den bedste knowhow. Vi tilpasser og skræddersyr til det behov, du og dine katte har. Jekas.dk for et godt katte-liv!

Kradsetræ generelt

Kradsetræ generelt er fra Nobby, Pets, og Trixie. her har jekas.dk et udvalg, der nøje er udvalgt ud fra funktionalitet og kvalitet. Du kan se vores udvalg Her. 

Filtrer efter pris

Materiale

Søjle

Forkæl din kat med et kradsetræ

Et kradsetræ har mange gode fordele for din kat. Vigtigst af alt er, at din kat får opfyldt sine behov for at kradse. Samtidig er det også en fordel for dig, da du dermed kan undgå, at katten kradser i dine møbler. En kat har et behov for at kradse. Hvis ikke den har et bestemt sted til det, gør den det bare andre steder. Det er ikke fordi, at den er utilfreds, men fordi den skal have tilfredsstillet sit medfødte instinkt for at kradse.

Et grundlæggende behov for katte

Helt overordnet er et kradsetræ ikke blot forkælelse af din kat. Det er tilfredsstillelse af et reelt behov, som katten har. Både indekatte og udekatte har et behov for at hvæsse deres klør. Dette gør de for at komme af med overskydende hornvæv. Samtidig afgiver katten også et tryghedsskabende hormon, som sidder under potepuderne, når den kradser. Når katten kradser markere den sit territorium. Det er dermed kattens måde at markere, hvor den hører til.

Kradsetræets mange muligheder

Der er dog mange forskellige muligheder, som hver især har deres kvaliteter samt fordele og ulemper. Du må dermed som katteejer selv vurdere, hvad du prioriterer højest, samt hvad du mener, at din kats behov er. Med de mange forskellige muligheder for kattetræer, er der nemlig mulighed for at tilfredsstille forskellige behov. Dette gælder både dig og din kat. Både hvad angår funktionalitet, udseende og størrelse.

Mange løsninger har flere funktioner. Det er ikke blot et træ til at kradse kløerne på. Rigtigt mange kradsetræer kan kattene derudover bruge til både at lege på og opholde sig på. En kat kræver ikke mange kvadratmeter, hvis blot man har det rette udstyr til at tilfredsstille kattens mange behov. Man kan få dem i mange forskellige størrelser. Størrelsen hænger ofte sammen med, hvor mange funktioner det indebærer. Jo større kradsetræ, jo mere plads kan katten opholde sig eller lege på. Man bør som katteejer dermed også vurdere kattens behov. Hvis det er en med aktiv kat, kan det være en rigtig god idé med et stort kradsetræ, hvor katten kan lege og opholde sig. Har man derimod en mere doven kat, behøver man formentlig ikke et stort et. Hvis katten er for doven til at lege eller bevæge sig op i det, er der ingen grund til at bruge plads på et stort træ. Til sådanne behov findes der mindre løsninger, hvor katten stadig kan få stimuleret sit kradsebehov.

Beslutningen

Når du skal beslutte dig for hvilket kradsetræ, som du skal vælge, bør du derfor overveje kattens behov. Ville din kat have glæde af et stort kradsetræ. Hvad med dig selv, synes du, at i har pladsen til det. Derudover kan man også vurdere ud fra udseende. På den måde kan du finde det træ, som du tilfredsstiller både dit og din kats behov bedst muligt.

Se de mange forskellige muligheder for kradsetræer her i kategorien. Om du er til et standard eller et væghængt, finder du mange forskellige muligheder. Alle muligheder er af høj kvalitet, og i gode materialer både for din kat og udseende mæssigt. Vælg det, som passer til dig og din kat. Om det er med huler, plateauer eller blot en kradsesøjle, du finder det i kategorien; Kradsetræer.
Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet