Naturlegetøj til kat og hund | Lad dit kæledyr få følelsen af naturlig jagt!

Naturlegetøj

Naturlegetøj som er 100% naturligt! Kattens absolut favorit legetøj, der samtidig tilgodeser kattens behov! Du finder et kæmpe sortiment hos Jekas.dk! Natur tørret kanin produkter f.eks. kaninpoter, kaninører, kaninhaler, kaninmus og kanintotter er produkter katte elsker. Kanin produkter er oppe  uanset årstid og anset trend. Vores kunder er fuldkommen enige. Vi har mange anmeldelser på Trust Pilot og Facebook om vores kaninører, kaninpoter, kanintotter, kaninmus og kaninhaler  produkter, fordi de hitter hos både kat og hund.

Vi har også Natur legetøj store bløde Finn Racoon Haler er et hit,  når der skal leges, og byttes skal nedlægges se det her. Eller amerikanske rævehaler og andre natur produkter. Alle vores naturprodukter er fra opdræt med gode forhold og slagtes for kødets skyld hvoraf det vi køber er et biprodukt.

Lad din kat få den tætteste følelse af jagt ved at give den naturprodukter. Vi har samlet en pakke med forskellige naturprodukter. På den måde kan du variere lidt i hvilket legetøj, katten får glæde af. Som én af vores kunder udtalte “Minkhaler er et must-have”. Giv naturlegetøjet et forsøg og lad dig overbevise – din kat vil absolut elske det. Du kan se noget af vores naturlegetøj her.

Filtrer efter pris

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet