Cykel og Bil – her findes forskellige produkter til kat der er nem og enkelt

Cykel og bil

Cykel & Bil – her findes forskellige produkter, der gør det nemt at have din bedste ven med på farten. Det er produkter, der virkelig holder til dagligt brug grundet den gode kvalitet. Med disse produkter er det blot blevet endnu nemmere at få sin bedste ven med udenfor. Der er nemlig en masse cykelkurve med gitter, hvor din kat  trygt kan sidde i.

Du finder mange fine og gode produkter til Bil og Cykel her. katte transport – når din kat skal transporteres forsvarligt og trygt i bil og på cykel.

Dermed vil din kat have det mere behageligt under transport. Det er stress reducerende og tryghedaskabende for din hund – og det er dejligt!

Filtrer efter pris

Tagdin kat med på tur Med fokus på miljø og grønne tider er det oppe i tidens trend moderne at have katten med på tur. Ud i det fri, og katten skal med. Der er derfor et stigende behov for transporttasker til forskellige formål. Både i bil og på cykel skal katten transportes. Der er derfor behov for transporttasker, transport rygsække i forskellige stilarter og former. Så de kan passe til hvert enkelt behov. Der er ligeledes mulighed for at købe en cykelkurv med gitter. Heri kan man transportere sin hund eller kat, og ellers bruge kurven som en normal cykelkurv.
Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet