Gravsten og Mindesten til kat | Giv din firbenede ven et værdigt farvel

Gravsten og Mindesten til Kat

Gravsten og Mindesten

Gravsten og Mindekollektion fra blandt andet Happy House. Der er gravsten, mindesten, urner og billedramme i en kollektion. Hvor der er kælet for alle detaljer. Et sidste farvel til din kat når den går bort. På et tidspunkt vil du skulle sige farvel og nogle gange er det er det for tidligt, din kat bliver revet væk.  Der er mange følelser  forbundet med at miste en kat og det er i den situation ekstra vigtigt at få sagt værdig farvel..

En smuk kollektion.

Hos Jekas.dk har vi udvalgt en serie af Mindesten, Gravsten, Urner og ikke mindst en muk billedramme.  En enkel og smuk serie af gravsten og mindekollektion fra Happy House er både enkel og smuk i design. En kollektion med sans for detaljer og der ender ud i smukke mindesten  i høj kvalitet.

Et værdig farvel til din kat.

Vi ved, at din kat betyder meget for dig.  Når den pludselig ikke er hos dig mere. En mindesten eller en billedramme,  giver et sted at mindes og det er et værdig farvel. Vi har lavet en  video med et udpluk af de muligheder er i Gravsten og Mindesten, du kan se den Her. 

Jekas.dk er kede af, at du er i en situation, hvor du bliver nødt til at kigge efter denne kategori.  Men vi håber, at vi kan være med til at give dig en god afslutning på et kærligt venskab.

Filtrer efter pris

Har du måtte sende din kat over regnbuebroen? Vælg den helt rette mindesten

Hos Jekas finder du et stort sortiment af gravstene og mindekollektioner, hvis du har været så uheldig at miste din hund eller kat eller et helt tredje kæledyr. Det kan være en rigtig hård tid, når man mister sit kæledyr. Det kan tage lang tid at komme sig over det. Det kan være svært at glemme og måske, har man heller ikke lyst til at skulle glemme det. I disse tilfælde kan det være rart med et sted, hvor man kan mindes sit kæledyr. Ligesom man kan gå på kirkegården, hvis man mister et familiemedlem og mindes ved deres gravsted, kan man skabe det samme for sit kæledyr.Har du mistet din hund, og ønsker du et sted, hvor du kan mindes den? Så er du kommet til det rette sted. Her vil du med få klik kunne finde den helt rette løsning for dig, så du med glæde kan mindes de gode tider med din firbenende ven.Man kan med fordel begrave sin kat i baghaven og dertil købe en gravsten, så man har et sted at mindes sin kat. På den måde kan man besøge gravstedet og mindes de gode stunder derfra.

Se det store udvalg

Hos Jekas finder du et stort udvalg af gravsten og mindekollektioner. Her vil du kunne finde mange forskellige muligheder, som blandt andet indbefatter gravsten, mindesten, urner og forskellige billedrammer. Der vil være kælet for de mindste detaljer, således du altid kan sende din kat over regnbue broen med en værdig afsked – på dens sidste rejse. Der kan være mange følelser forbundet med det sidste farvel, og det kan betyde meget, at man i situationen får givet et værdigt farvel. Især når der er børn i familien kan det ofte være en stor hjælp, at have et sted at mindes.Du vil i udvalget finde en både enkel og særdeles smuk serie af gravsten og mindekollektioner fra Happy House. Det er en kollektion, hvor der er kræset for detaljerne, og man vil derfor finde produkter af allerhøjeste kvalitet.Det er en trist situation, at man er nødsaget til at kigge nærmere på udvalget i denne kategori. Vi ønsker derfor at give dig som køber den bedst mulige oplevelse. Vi har gjort det enkelt og nemt at gennemgå udvalget, således at der er et simpelt udvalg af de produkter, som vi mener vil være de rette for dig, som leder i denne kategori. Du skal derfor ikke igennem en masse forskellige muligheder og scrolle sider op og side ned for at finde den rette løsning. Ved blot få klik vil du i vores simple udvalg kunne finde den mulighed, som er den helt rette for dig. Du søger formentlig et produkt, hvormed du kan mindes din hund.

Find den rigtige måde at mindes din hund

Har du fornyligt mistet din kat, og søger du et sted, hvor du kan finde din kat. Så er du kommet til det rette sted. Vælg et gravsted med poter, som symboliserer din hund eller find en lille ramme, som du kan sætte ved gravstedet med et billede af din kat. På den måde vil du på bedst mulig måde kunne mindes din kat. Du kan også finde andre figurer som f.eks. et hjerte med en lille pote, en kat med vinger eller en engel siddende med en hund på skødet. Der er mange muligheder, og det er derfor muligt at finde den helt rette løsning for dig. Ønsker du derimod at få din kat brændt, kan du købe en urne, som du kan have stående enten inde eller ude. Valget er dit, og der er muligheder til alle behov.
Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet