Jekas Hund & Kat | Om os | Webshop med kæmpe udvalg til kæledyr

Vegas /Jekas Aps

Velkommen til en fantastisk  verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetrær og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere,

fugl og fisk. Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, hunde- og kattesenge, hunde-  og katteseler, hundetegn, ID-tegn til katte, transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekas opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend.

Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste


Vores erfaring dækker meget bredt inden for denne branche. Dog har vi haft megen lærerig fokus på specielt 
kradsetræer, hvilket kommer fra de mange år, hvor vi importerede egne kradsetræer under vores eget brand. Vi udbyder ikke blot standardmodeller – vi skræddersyer gerne efter dine ønsker og behov. Det må vel gøre Jekas til din bedste sparringspartner.

Du ønskes en god tur rundt på Jekas.dk, og vi håber, at du finder et produkt, der passer netop til dig og dine kæledyr. Hvis du har brug for hjælp, så kontakt os gerne via telefon, mail eller Facebook. Vi ser frem til at give dig en god oplevelse og forkæle dig med vores super gode kundeservice. 

Team Jekas vil står klar hvis du har spørgsmål, som udgangs punkt svarer vi alle mail i løbet af en eller to dage. Får du ikke respons på en mail, gensend den eller ring til os. Forretningen består af Vegas / Jekas Hund & kat Aps der med fysisk butik på Vestergade 30, 9460 Brovst. 

Hvor ville dine kæledyr handle, hvis de kunne vælge? De ville handle hos Jekas Hund og Kat for et godt Hunde- og Katteliv!

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet