Islandsk Tang fra GullsteinnIslandske har i generationer blevet spist af

Islandsk Tang

Islandsk tang fra Gullsteinn

Islandsk tang fra Gullsteinn . Er Gavnligt for  Dyr og  en 100% naturlig-type, som er rigtig populær er islandsk tang. Det er populært hos både mennesker og dyr, hvor det skaber stor glæde. Det islandske tang er noget af det mest solgte til både hund, kat, hest og får. De har alle stor gavn af de naturlige og berigende stoffer i tang.  Den islandske tang er helt unik og findes ikke lignende andre steder i verden.

Islandsk Tan fra Gullsteinn

Islandske heste har i mange år selv fundet vej til stranden, hvor de spiste af tangen, der lå langs vandet.  Dyrene søger selv tangen, og tangen er energirig på vigtige indholds stoffer, som dyrene har brug for og selv opsøger. Ønsker du at give dit dyr et naturligt  tang, hvor der er mulighed for at udnytte de gode egenskaber i produktet. Så kan du vælge islandsk tang. Dyrene kan med indtagelse af tangen udnytte alle mineraler, vitaminer der er i deres foder. De har selv mulighed for at omdanne foderet til de mineraler og vitaminer, som det har behov for.

Filtrer efter pris

Tang er blevet spist i Island gemme årtier, hvor det blev brugt i madlavningen. Dette begyndte allerede, da de første mennesker boede på Island, og det bliver stadig anvendt den dag i dag. I Danmark har man aldrig rigtig brugt tang, men det er inden for den seneste årrække blevet mere og mere populært. En god grund til at indtage Islandsk tang i den daglige kost er det høje mineral og vitaminindhold. Man kan helt lade være med at indtage vitaminpiller, hvis man spiser tang som kosttilskud. Dette skyldes det høje indhold af vitaminer og mineraler, der naturligt findes i tangen. Tangen kan også være til gavn på den naturlige tarmflora. Hvor det kan bidrage til en optimal sund tarmflora.
Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet