Nordisk Design Nordisk Design er et alternativ til dig der elsker det enkle

Nordisk Design

Nordisk Design Dit interiør

Nordisk design er dit Interiørtil den moderne bolig i den fede HAY stil. Vi har forsøgt at samle et unikt og anderledes sortiment, der henvender sig til alle prisklasser. Du burde derfor kunne finde lige præcis det der passer til dit pels barn.  Find en ting der er flot, komfortabelt og til en fornuftig pris.

Nordisk Design Interiør

Nordisk Design er et alternativ til dig der elsker det enkle og klassiske look i den fede HAY stil.  Hvor materialer og design kædet sammen med unikke og sarte detaljer, fuldender og giver et færdigt og super fedt look.

Forskellige muligheder til Hund & Kat

Kattesenge og katte huler fås i mange forskellige former, farver og faconer. Der kan være store forskelle i størrelserne og muligheder for materialer er mange. Vores sortiment i kategorien med kattesenge og kattehuler er stort, og du kan finde lige netop det, som passer til din kats behov. Dette kan også være andre kattemøbler eller et tæppe, som kan tilfredsstille kattens behov.

Team Jekas er lige ved hånden.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her . Måske du har lyst til at følge vores nyheder og tiltag på Instagram, det kan du gøre Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med “jekashundogkat på Instagram

Filtrer efter pris

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet