Hundeseler | Kæmpe udvalg både til gå- og bilturen! Flotte designs m.m.

Hundeseler

Hundeseler, der er komfortable og sikre for din hund at benytte, kan du finde lige her. Der findes mange forskellige designs, farver og størrelser – så vi er helt sikre på, at du finder en, der passer til din stil – og vigtigst af alt – din hunds størrelse. Vi har både den populære K9-sele samt vores best-seller Curli-selen. Men vi har også mange andre! Find den perfekte hundesele lige her.

Her har vi samlet de bedste hundeseler og hvalpeseler.  Her kan du finde lige den hunde sele, der passer din hunds behov og dens størrelse. Du finder alt lige fra hunde seler til den lille hund og til den store brugshund.

Hvis din hund  stadigvæk er i voksefasen, så kan du også finde nogle hvalpeseler, der kan reguleres i størrelsen. Det er super smart, så du undgår at købe en ny sele igen foreløbigt. Se  vores udvalg her og bliv inspireret!

Jekas.dk forsøger hele tiden at have et udvalg til den lille hund og samtidig også at have hunde seler til brugshunde. Det er vigtigt at en sele er god i pasform og materiale valg, samtidig med den er justerbar.  Kig rundt og bliv inspireret, er der en sele vi ikke har, kontakt os og vi skaffer den gerne hjem til dig.

Filtrer efter pris

Find den rette hundesele til netop din hund

Her hos Jekas finder du de bedste hundeseler på markedet. Du finder både hundeseler og hvalpeseler, og du kan dermed finde en sele til din hund i alle aldre. Samtidig er det muligt at finde seler i forskellige størrelser. Dermed kan du finde en sele til din hund uanset dens størrelse.

En hundesele til den lille hund

Søger du en hundesele til den lille hund, er mulighederne mange. I kategorien af lille hunde kan hunden stadig være i flere forskellige størrelser, og det er derfor vigtigt, at man finder en sele i den rette størrelse. Hvis ikke selen passer lige nøjagtigt, går sikkerheden i selen af den. Hvis selen er for stor, kan hunden måske slippe ud, og er den for stram, kan den være skadelig for hunden. Det er derfor vigtigt at finde netop den sele, som passer til din hunds størrelse og dit behov som ejer. Af den grund finder du også decideret hvalpeseler på siden. En hvalpesele er velegnet til dig, som har en hund, der stadig er i voksefasen. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis din hund er i voksefasen, og du dermed hele tiden skal skifte din sele ud. En hvalpesele er smart, da den kan justeres i størrelsen. Det er derfor muligt at justere selen i takt med, at din hvalp vokser. Du bliver dermed fri for at skulle investere i en ny sele hver gang, at din hund tager et spring i størrelsen.

En hundesele til den større hund

Der er derudover også mulighed for at finde seler til de større hunde. Har man en større hund, kræver det en sele, som kan klare lidt mere. En stor hund har ofte mange kræfter, og selen skal derfor kunne holde til en stor hund, der trækker i selen. Er man ude og gå tur med en stor hund i en sele, vil hunden ofte trække ejeren afsted. Derfor skal selen kunne holde til, at der bliver trukket i begge retninger, når ejeren holder igen for at holde styr på hunden. Du kan også finde seler, som kan bruges til de større brugshunde. Hvis hunden bruges til bestemt formål og erhverv, kan det ligeledes kræve en sele, som kan holde til mange kræfter. Det er samtidig vigtigt, at selen har en god pasform. Det skal ikke være ubehageligt for hunden at have selen på. Det er derfor vigtigt, at man vælger en sele, der er produceret i en komfortabelt materiale for hunden. Det er vigtigt, at hunden ikke ser selen som ubehagelig for, at man kan få succes med brugen af selen. På denne måde kan det blive en god oplevelse for både hund og ejer.

Hundeseler i alle stilarter

En hundesele er ikke bare en hundesele. Man kan få hundeseler i alle slags farver og størrelser. Nogle seler fås med helt smalle seler, hvor andre er med bredere seler. Det er helt op til hundens størrelse, kræfter og dit behov som ejer hvilken sele, der er den rette for dig. Samtidig er det også muligt at finde seler i alverdens farver og stilarter. Du kan dermed som ejer finde den sele, som er lige netop din yndlingsfarve. Hunden vil formentlig være ligeglad. Farven kan du derfor vælge ud fra dit behov, hvor du med pasformen kan tænke på hundens komfort.

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet