Blog - Jekas | Hund og Kat

Blog

jekasBoksen overraskelses Boks

JekasBoksen

JekasBoksen JekasBoksen er et produkt til dig, der godt kan lide at blive positivt overrasket. Det er vores nyeste koncept, hvor du får en god varieret boks sendt hjem til dig med kvalitetsvarer – både snacks og legetøj – til din hund eller kat. Det er vores ambition, at du får følelsen af, at du

Læs mere
Q-00 skræddersyet kradsetræ med moduler fra kattens no1 og kradsetræer

VI SKRÆDDERSYR KLATREVÆG

Vi skræddersyer klatrevæg , kradsetræer eller klatrevægge samt væghængt kradsetræer. Jekas.dk er din ekspert når det gælder skræddersyede væghængte kradsetræer og løsninger ud over standard modeller.

Læs mere
ActiveCats kradsetræer vi skræddersyr, klatrevægge - efter ønsker Alle moduler har aftagelige betræk på hylder og huler. Kradsetræ en del af dit interiør.

ACTIVECATS UNIKKE KRADSETRÆER

ActiveCats kradsetræer Vi skræddersyr til I tidens trend. Her det er vigtigt et kradsetræ er pladsbesparende og at inde katte får udfordringer til sanserne. Vi skræddersyr væghængte kradsetræer og klatrevægge når du ønsker dit eget katte unviers.

Læs mere
kræddersyet no limits

HVORFOR ELSKER KATTE ET KRADSETRÆ

Hvorfor elsker katte et kradsetræ Katten er født som aktive og nysgerrige dyr, der fra naturens side har brug for daglig aktivering. Katte elsker at kunne klatre op i højden, derfor finder du ofte din kat øverst oppe i kradsetræet, på en hylde eller på toppen af et skab i hjemmet. Katte elsker når de

Læs mere
Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet