ActiveCats kradsetræer vi skræddersyr, klatrevægge - efter ønsker
ActiveCats kradsetræer vi skræddersyr, klatrevægge - efter ønsker Alle moduler har aftagelige betræk på hylder og huler. Kradsetræ en del af dit interiør.
ActiveCats kradsetræer vi skræddersyr, klatrevægge - efter ønsker Alle moduler har

ActiveCats kradsetræer er unikke

ActiveCats kradsetræer er unikke, innovative og moderne kradsetræer. Her er der klatrevægge og katteunivers med aftagelige betræk på alle hylder og huler.  Kradsetræ er uden undtagelse med antiskrid og alle Gulv til Loft kradsetræer og kradsemiljøer er med trykfordeler. ActiveCats er førende indenfor væghængt kradsetræer og i denne tid hvor HAY stilen er in, skræddersyr vi mange klatrevægge. Derudover tilbyder de nanno-materialet, som er vandafvisende. Det er perfekt til katterier og kattehold. Der er kælet for alle detaljer og der bliver løbende opdateret på eksisterende produkter. Kig vores inspirations video og  Husk vi skræddersyr til dine ønsker, her kan du   – Blive inspirereter 

 

Aftagelige betræk på Hylder og Huler

Katte folket ved hvor besværligt det har været at skulle have et betræk af en hængehylde, fordi kradsetræet først skulle skilles af. For at kunne komme til at tage betrækket af. Det er du fri for når du vælger at købe et kradsetræ fra ActiveCats. De har gennemskuet hvor besværligt det er og nu kan du skifte betræk på alle hylder og huler fra ActiveCats. Vil du gerne inspireres kan du kigge med her på en lille rundtur

Det at der er aftagelige betræk på alle hylder og huler er fantastisk.  Et er du sparer tid når du bare lige kan lyne dit betræk af hylderne. Men at du nu også kan lyne dit betræk af på alle huler, er simpelthen mere end fantastisk. Fordi det giver nye og spændende muligheder, for at der kan købes et nyt betræk og er der lyst til at få en ny farve.  Køber du bare et betræk i den farve du ønsker at få.  Samtidig er der tænkt på den slitage der automatisk følger med når katten går ind og ud af hule ind- og udgang. Her er der kommet et gummikant der skånet betrækket i hulens ind- og udgang.

Dine muligheder i  Betræk 
Plys  Betræk Farver: Creme, Grå, Sort:   Kort hårs plys  der forbliver pæn som betrækket var inden vask.   
Nanno Betræk  Farver:  Creme, Antrasit Grå, Tyrkis, Navey Blue, Vinrød : Tekstil  – møbel stof. Der er Nanno behandlet ,   vand- og smuds afvisende. 
Imiteret læder Farver: Creme, Grå og Sort: Læderet er let at holde ren for pels og det er let at tørre af.

Skræddersy en klatrevæg af moduler fra ActiveCats

Har du en væg eller en plads ved terrassedøren og hen over vinduet. Så kan du med fordel designe en klatrevæg med de super lækre moduler fra ActiveCats. De er designet enkle og de er lette at montere, så her er det kun fantasien der sætter grænser. Jekas.dk kan roligt sige det er oppe i tidens trend at bruge væg plads, således der ikke står et kradsetræ midt i stuen og tager udsynet. Der kan kombineres med en galop på gulvet og moduler på væggen. Jekas.dk hjælper dig med at designe den klatrevæg du måtte ønske. Kan du kontakte os Her.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.