Indkøbskurv
Pris i alt: 0,00

Persondatapolitik

Cookies

www.jekas.dk  anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du har altid mulighed for at vælge  cookies fra i indstillinger på din computer. 

Logstatistik bruges på www.jekas.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.  På www.jekas.dk  anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med www.jekas.dk  via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos  wwww.jekas.dk  og opbevares i 2 år ( cookien opbevares i 1 år )  hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. www.jekas.dk  har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.jekas.dk . er www.jekas.dk .  Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.Jekas.dk  videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.jekas.dk , har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.jekas.dk  via e-mail: mail@4jekas.dk

Generelle oplysninger

Jekas.dk
Stationsvej 2
9460 Brovst

Tlf: 98233050
Mobil: 31155423
Email: mail@jekas.dk
CVR: 75623011

Siden er sidst opdateret den 18 maj  2018.