Indkøbskurv
Pris i alt: 0,00

Om Butik

Kære kunde
​Velkommen til Jekas Hund & Kat en fantastisk verden med mange forskellige produkter i flotte varianter og design. Hos Jekas.dk gør vi vores for at du bliver inspireret og vejledt, således du kan finde det rette tilbehør, der passer til dig og dit kæledyr. Vi har en ambition om at have et anderledes samt spændende udvalg og stadigvæk levere de bedste og funktionelle produkter der samtidig matcher tidens trend.  Vi har et udvalg i Hunde og katte tilbehør  så som slidstærkt legetøj, lækre godbidder, hunde og katte senge, hunde  og katte seler, hundetegn, ID tegn til katte, transportkasser,foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hvilket vi ønsker er med til at give dig en god oplevelse, når du shopper rundt på vores webshop. jekas Hund & Kat er et Nordjydsk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed. Vi gør vores yderste for at levere den samme gode service på webshoppen som vi yder i vores fysiske butik.

Hos os finder du alt indenfor tilbehør til dit kæledyr. Gennem årene har vi fået en brugbar erfaring og det gør at vi kan servicere og vejlede vores kunder ud fra denne erfaring. Vores spidskompetence er  at finde det der passer til dig og dit kæledyr. Vi har et gennemsigtig og gennemgående højt service niveau, ud fra det princip, at alle kunder behandles ens, uanset om det er på webshoppen eller i vores fysiske butik. Hvor ville din Hund & Kat handle hvsi de kunne bestemme ?  De ville handle hos Jekas Hund og Kat for et god Hunde- og Katteliv

Igennem mange år har vi impoteret vores egne kradsetræer  " Jekas Klatremiljøer " Det gør os nol til den bedste sparrings partner, når det gælder skræddersyede kradsetræer i god kvalitet. Det behøver ikke være en standard model - vi skræddersyer ud fra dine ønsker og behov og ud fra det finder vi den løsning, der passer til hver enkelt kunde. 

Vi tilbyder moderne og funktionelle produkter, i god kvalitet og som passer til tidens trend og ikke mindst til den helt rigtig pris til dig som forbruger. Vi tilpasser hele tiden vores udvalg, således det er optimeret, med det der rør sig på markedet.

Vores butik består af Jekas.dk, hvor du kan bestille alle vores produkter online. Vi har en fysisk butik "Jekas Hund & Kat" der har hjemme  i Brovst.

Vi ønsker dig en god tur rundt på webshoppen, og håber du blandt vores inspirerende og interessante udvalg, finder et produkt der passer netop til dig og dine husdyr. Vi ser frem til at give dig en god oplevelse og forkæle dig med vores super gode kundeservice.


Med venlig Hilsen.
Jon Peter Mortensen ( i daglig tale kaldet John )
Indehaver af Jekas Hund & Kat
 

Kontakt:
Tlf. +45 98233050 
Tlf: +45 31155423
mobil: 
mobil + 45 20232771
mail: salg@jekas.dk

Virksomhed: 
Jekas.dk
CVR: 75623011
9460 Brovst