Indkøbskurv
Pris i alt: 0,00

Om Butik

Kære kunde...
 
Velkommen til Jekas Hund & Kat / Jekas.dk en verden med mange forskellige produkter i mange forskellige varianter og design. Hos Jekas.dk gør vi alt for at inspirere og vejlede dig i dit valg af tilbehør til dit kæledyr.  Vi har en ambition om at levere de bedste, funktionelle og mest trendy produkter, hvilket er med til at give dig en god oplevelse.

Hos os finder du alt indenfor tilbehør til dit kæledyr. Gennem årene har vi fået en brugbar erfaring og det gør at vi kan servicere og vejlede vores kunder ud fra denne erfaring. Vores spidskompetence er  at finde det der passer til dig og dit kæledyr. Vi har et gennemsigtig og gennemgående højt service niveau, ud fra det princip, at alle kunder behandles ens, uanset om det er på webshoppen eller i vores fysiske butik.

Igennem mange år har vi impoteret vores egne kradsetræer  " Jekas Klatremiljøer " Det gør os til den bedste sparrings partner, når det gælder skræddersyede kradsetræer i god kvalitet.  Det behøver ikke være en standard model - vi skræddersyer ud fra dine ønsker og behov og ud fra det finder vi den løsning, der passer til hver enkelt kunde. Som altid når man handler ind " Husk Kvalitet og pris følges ofte ad.

Vi tilbyder moderne og funktionelle produkter, i god kvalitet og som passer til tidens trend og ikke mindst til den helt rigtig pris til dig som forbruger. Vi tilpasser hele tiden vores udvalg, således det er optimeret, med det der rør sig på markedet.

Vores butik består af Jekas.dk, hvor du kan bestille alle vores produkter online. Vi har en fysisk butik "Jekas Hund & Kat" der har hjemme  i Brovst.

Vi ønsker dig en god tur rundt på webshoppen, og håber du blandt vores inspirerende og interessante udvalg, finder et produkt der passer netop til dig og dine husdyr. Vi ser frem til at give dig en god oplevelse og forkæle dig med vores super gode kundeservice.


Med venlig Hilsen.

Jon Peter Mortensen 
Indehaver af Jekas Hund & Kat
 

Kontakt:
Tlf. +45 98233050 
Tlf: +45 31155423
mobil: + 45 27142772
mobil + 45 20232771
mail: salg@jekas.dk

Virksomhed:
Jekas.dk
CVR: 75623011
9460 Brovst